Prachtige dieren in Canada

Posted on

Canada staat bekend om haar spectaculaire natuur. Veel mensen willen Canada graag bezoeken vanwege de vele natuurparken die je er kunt bezoeken. In deze natuurparken vind je niet alleen de meest prachtige uitzichten over bergen en meren, maar kan je ook genieten van wilde dieren die hier in alle vrijheid leven. In Canada vind je, afhankelijk van waar je precies in Canada bent, wilde beren, walvissen, orka’s, elanden en nog veel meer dieren. Het wordt aangeraden om, als je deze dieren graag in het wild wil spotten, mee te gaan met een dagtrip, waarbij een gids jou meeneemt naar de plek waar deze dieren zich vaak bevinden. Zo kan je een dag mee op een walvissenboot om walvissen in hun natuurlijke habitat te zien zwemmen, maar kan je in de verschillende National Parcs ook genieten van wilde beren (uiteraard op afstand).

 

 

Voorbereidingen voor je vakantie naar Canada

Als jij al deze prachtige dieren graag in het wild wil zien in Canada, zal je hiervoor wel de nodige voorbereidingen moeten treffen. Canada is geen land waar je zomaar naar toe kunt vliegen. Voor een vakantie in Canada moet je een visum voor Canada aanvragen. Dit aanvragen van een visum is verplicht. Het gaat in dit geval om een toeristenvisum, waarmee je meestal 180 dagen voor vakantiedoeleinden in Canada mag blijven. Hoe het aanvragen van zo’n visum precies gaat, leggen we je hieronder graag uit.

 

Een visum aanvragen voor Canada

Het aanvragen van een visum voor Canada moest vroeger altijd geregeld worden via de ambassade. Dit hield in dat je naar de ambassade moest afreizen om een aantal formulieren in te vullen. Dit proces herhaalde zich een aantal keer en kostte mensen vaak veel tijd en geld. Tegenwoordig kan het gelukkig een stuk makkelijker. Je visum voor Canada kan je online aanvragen. Dit noem je ‘het aanvragen van een ETA visum voor Canada’. De kosten voor het aanvragen van een ETA voor Canada zijn €19,95 en hiermee zijn de kosten voor een ETA in Canada relatief laag. Er is dus niets wat jou in de weg staat om in Canada van prachtige wilde dieren te genieten, mits je ervoor zorgt dat jij je visum op tijd aanvraagt!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *