Over ons:

Posted on

Hoi hoi, wij zijn marcopologids.nl en stellen ons graag even voor! Wij zijn een onlinereisgids, maar wie zitten hier achter?

Wij laten u graag zien wie er achter marcopologids.nl zitten. Achter marcopologids.nl zitten verschillende fanatieke reizigers die u graag meer vertellen over hun reiservaringen. Ze geven u handige reistips, schrijven leuke reisblogs en geven u tips over leuke landen en bezienswaardigheden die u kunt bezoeken tijdens uw reis.

 

Jaimy de Bruijne, 25 jaar oud:

Hallo, ik ben Jaimy de Bruijne ben 25 jaar. En ik hou van reizen!  Toen ik klaar was met mijn Hbo opleiding communicatie en multimediadesign heb ik een tussenjaar genomen en ben ik gaan reizen. Ik wist nog niet of ik verder wou studeren of wou gaan werken. Maar wat ik wel wist is dat ik van kleins af aan al de droom had de wereld te ontdekken. Tijdens mijn tussenjaar heb ik verschillende landen bezocht waaronder Australië, Vietnam en Thailand. Ik deel graag mijn reiservaringen met u! Lees mijn reisblogs en reistips over de landen Australië, Vietnam en Thailand.

 

Lucas Grevers, 34 jaar oud:

Hoi, ik ben Lucas Grevers 30 jaar oud. Ik ben een paar maanden op reis geweest naar Ijsland, Groenland en Canada. Op marcopologids.nl kunt u mijn reiservaringen en reistips lezen over deze landen. Ik ben ook dol op fotograferen dus geniet ook van mijn foto’s die ik heb gemaakt tijdens mijn reis.

 

Frank Hilhorst, 29 jaar oud:

Hoi, ik ben Frank! Ik deel graag mijn reiservaring met jullie. Toen ik 22 jaar oud was ben ik in mijn tussenjaar vrijwilligers werk gedaan in Thailand. Toen heb ik ook een rondreis door dit prachtige land gemaakt. Toen ik terug in Nederland kwam wou ik het liefst meteen al weer op reis. Toen ben ik 5 maanden gaan wonen en werken in Zuid-Afrika. En ik heb een reis gemaakt langs de west-kust van Amerika. Lees hier op marcopologids.nl mijn verschillende reisverhalen!

 

Mandy Schotbeen, 26 jaar oud:

Hey hey, ik ben Mandy Schotbeen 26 jaar jong. Op marcopologids.nl kunt mijn verschillende reisverhalen lezen. Ik heb verschillende reizen gemaakt u kunt hier lezen over mijn city trip naar New York, en mijn Europa Trip ( een treinvakantie door Europa langs alle grote steden) . Ik laat in mijn reisblogs zien hoe ik kennis ben gaan maken met deze verschillende steden. Veel lees plezier!